keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Musamorot


On tässä syksyn mittaan oppilaiden kanssa musiikintunneilla kuunneltu musaa, soitettu ja käyty hiukan teoriaa läpi. Yleensä tunti on aloitettu jollakin oppilaan toivebiisillä eli pientä virittäytymistä tunnelmaan. Sen jälkeen on harjoiteltu erilaisia rytmejä käyttäen koulun lyömäsoittimia sekä omaa kroppaa. Laulu harjoitteita yritimme myös mutta laulaminen tuntuu olevan oppilaille aika vaikeaa. Alkavat ujostella ja jännittää.




Olemme harjoitelleet myös kitaran, basson ja rumpujen soittoa. Oppilaat ovat edistyneet mainiosti. Olemme myös soittaneet bändinä. Jaakko kitara, Ella piano ja laulu, Joonas basso ja laulu, Teemu rummut, Matti lyömäsoittimet ja Anna koskettimet sekä lyömäsoittimet. Bänditoiminnan ohessa myös kynnys laulaa on kumma kyllä hävinnyt.
On treenattu orkesterin kanssa paria biisiä kanoottilaulua ja yhtä omaa kappaletta. Kehitys on ollut huikeaa. Intoa tuntuu olevan. Ella jo valitteli kun on liian helppoja kappaleita. Mitähän kappaleita sitä keväällä vedetään ehkä jotain jazziiiii tai prokee!
Hyvällä sykkeellä ollaan edetty. Toivottavasti hyvä syke myös jatkuu.

Jutun kirjoitti musiikinope Tatu

1 kommentti:

  1. Hienoo..Sitten loppukeväästä levyttämään ja videon tekoa :D

    VastaaPoista